Posts Shortcodes

You can show the posts with Porto Blog, Porto Recent Posts shortcodes.


Recent

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin... Daha Fazla Oku

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki... Daha Fazla Oku

ChineseLife Yenilenen Yüzüyle Online

Chineselife.com.tr Yenilenen web yüzüyle daha kaliteli hizmet veriyoruz.Menü sistemi oto kontrol yönetimi ile daha hızlı açılan menü sayfaları sizlere... Daha Fazla Oku

Sukiyaki

Sebzeli ve etli bir Japon yemeği olan sukiyaki özel bir pişirme yöntemiyle hazırlanan bir yemektir. Özel sosu yanında tofu... Daha Fazla Oku

Steak Nedir?

Steak ve steakhouse son yıllarda ülkemizde sıkça duyulan terimler. Peki gerçekten steak nedir, nasıl yapılır ve nasıl servis edilir? Genel... Daha Fazla Oku

Avokado Nedir?

Avokado nedir sorusunun cevabını sizler için veriyoruz. Meksika mutfağına Azteklerden miras olarak geçen ve buradan da tüm dünyaya yayılan... Daha Fazla Oku

Canlı Destek Ekibimiz

Chineselife ailesi olarak sizlere en iyi şekilde kaliteli hizmeti sunmak için websitemizden üzerinden Canlı destek hattını aktif hale getirmiş... Daha Fazla Oku

Chineselife Online

Merhabalar ChineseLife Ailesi olarak Yeni Websitemiz Yayındadır. Yeni websitemizde kullanıcılarımıza bir çok yeniliklerde getirdik.Bunlar arasında en belirgin özelliğimiz günümüzü teknolojilerine... Daha Fazla Oku


Timeline

Aralık 2016

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]


Grid

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]

ChineseLife Yenilenen Yüzüyle Online

Chineselife.com.tr Yenilenen web yüzüyle daha kaliteli hizmet veriyoruz.Menü sistemi oto kontrol yönetimi ile daha hızlı açılan menü sayfaları sizlere en iyi kullanıcı deneyimi sunuyor bu sayede tüm siparişleriniz daha hızlı gerçekleşiyor. Uzak doğunun en lezzetli yemeklerini bulabileceğiniz Sarıyer’in en ünlü Çin Restautantı Chineselife artık daha global bir yapıya sahip Online olarak tüm siparişlerinizi verebilirsiniz.


Medium

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]


Large

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]


Large Alt

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]


Full

Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?

Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]

Maki suşi nasıl yapılır?

Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]