Posts Shortcodes
You can show the posts with Porto Blog, Porto Recent Posts shortcodes.
Recent
Timeline
Aralık 2016
Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?
Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]
Maki suşi nasıl yapılır?
Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]
Grid
Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?
Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]
Maki suşi nasıl yapılır?
Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]
ChineseLife Yenilenen Yüzüyle Online
Chineselife.com.tr Yenilenen web yüzüyle daha kaliteli hizmet veriyoruz.Menü sistemi oto kontrol yönetimi ile daha hızlı açılan menü sayfaları sizlere en iyi kullanıcı deneyimi sunuyor bu sayede tüm siparişleriniz daha hızlı gerçekleşiyor. Uzak doğunun en lezzetli yemeklerini bulabileceğiniz Sarıyer’in en ünlü Çin Restautantı Chineselife artık daha global bir yapıya sahip Online olarak tüm siparişlerinizi verebilirsiniz.
Medium
Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?
Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]
Maki suşi nasıl yapılır?
Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]
Large
Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?
Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]
Maki suşi nasıl yapılır?
Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]
Large Alt
Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?
Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]
Maki suşi nasıl yapılır?
Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]
Full
Sebzeli Çin eriştesi nasıl yapılır?
Sebzeli Çin eriştesinde (noodle) genellikle kırmızı biber, havuç, kabak, dolma biber ve taze soğan kullanılır. Burada önemli olan sebzelerin eşit büyüklükte doğranmasıdır. Birbiriyle pişme süreleri aynı olan sebzeler kullanılmalıdır. Sebzeler sırayla aynı büyüklükte doğranır. Ardından daha önceden hazır olan erişteler kaynamış suya atılır ve 3 dakika kaynatılır. Kaynadıktan sonra süzerek soğuk sudan geçirilir. Ardından soya sosuyla harmanlanır. Sos hafif kahverengi olana kadar konur. Eriştelerin birbirine yapışmaması için, bir miktar sıvı yağ dökülür. Erişte hazır hale gelmiştir. Doğranmış olan sebzeler, ısıtılan tavaya [...]
Maki suşi nasıl yapılır?
Maki suşi yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. 1. Adım Malzemeleri kesin Suşi yapımında kullanacağınız somonu uzun ince parçalar halinde kesip hazırlayın. İPUCU Maki suşi yaparken somonun yanı sıra salatalık avokado gibi sebzeler de kullanabilirsiniz. 2. Adım Pilavı yayın Bambu servisin üzerine nori yaprağını koyun. Suşi pilavını nori yaprağının üzerine koyup parmaklarınızla bastırarak, ince bir tabaka halinde yayın. Pilavı, yaprağın dışına taşırmamaya özen gösterin. İPUCU Pilavın ellerinize yapışmasını engellemek için ellerinizi suyla ıslatabilirsiniz. 3. Adım Malzemeleri yerleştirin Pilav tabakasının ortasına; uzun ince parçalar halinde kestiğiniz somonları yerleştirin. 4. Adım Rulo haline getirin Nori yaprağını bambu [...]